Radi Vám pomôžeme:

+420 722 933 770

(9:00–15:00)

Menu

Orbitkey

Skroťte svoj zväzok kľúčov s modernými kľúčenkami Orbitkey. Vďaka inovatívnej konštrukcii z prvotriednej nerez ocele a pravej kože, elastomeru či vegánskej eko kože vyrobenej z kaktusu budete mať všetky svoje kľúče prehľadne usporiadané v jednej kompaktnej a štýlovej kľúčenke, ktorá nezaberie takmer žiadne miesto. Naviac uľahčí ich prenášanie i používanie. V našej ponuke nájdete hneď niekoľko modelov v rôznom vyhotovení: Leather, Saffiano, Active, Cactus a Crazy Horse a rozširujúce príslušenstvo Multitool v2.

Orbitkey je značka moderných kožených kľúčeniek, ktoré vyrába rovnomenná austrálska firma so sídlom v Melbourne. Jej zakladateľmi sú Charles Ng a Rex Kuo, ktorých sen vyrobiť vizuálne peknú, jednoduchú a funkčnú kľúčenku sa stal v roku 2013 skutočnosťou, a to vďaka crowdfundingovej kampani na Kickstarteru. Počas 30 dní tento nápad zaujal 5000 ľudí natoľko, že sa ho rozhodli finančne podporiť a dať mu zelenú.

Nápad, ako stvoriť efektívnu kľúčenku Orbitkey byl prostý. Hlavnou požiadavkou bolo jednoducho uschovať kľúče tak, aby sme ich mali ľahko po ruke, ale aby nás neobťažovali cinkaním vo vrecku a prípadne neničili displej mobilného telefónu alebo ďalšie veci uložené v rovnakom vrecku či priehradke.

Prvé modely nadčasových kľúčeniek Orbitkey sa po uvedení na trh stali hitom. Veľký úspech motivoval výrobcov k inováciám. Výsledkom bolo vytvorenie ďalších produktových rád a zaujímavých doplnkov k nim – náradie Multitool v2, pilník so zrkadlom, USB flashdisk, šikovný krúžok na kľúče, šikovný klip na kľúče, GPS lokátor kľúčov či držiak na AirTag, vďaka ktorým budú vaše organizačné schopnosti dokonalejšie a váš život zasa o niečo ľahší. V portfóliu produktov značky Orbitkey majú svoje miesto i ďalšie vychytávky – držiaky na ID karty, poriadkumilovné kancelárske podložky Desk mat alebo puzdro Nest vybavené organizérom na príslušenstvo k notebooku, ktoré zároveň slúži i ako bezdrôtová nabíjačka.

Spoločnosť nezabúda ani na životné prostredie. Naopak jej snahou je inšpirovať ďalšie firmy k zodpovednejšiemu prístupu k výrobe a prírode. Ako hrdý držiteľ certifikácie Climate Neutral Certified (CNC) sa zaväzuje k maximálnej snahe optimalizovať výrobné procesy tak, aby zmazala svoju uhlíkovú stopu a neprodukovala emisie oxidu uhličitého, ktoré majú zásadný vplyv na zmeny klímy. Cieľom je tiež finančne podporovať „zelené projekty“ týkajúce sa využívania obnoviteľných zdrojov a vysadzovania lesných porastov. Spolupráca s ďalšou neziskovou organizáciou Leather Working Group (LWG) má za cieľ dosiahnuť udržateľného hospodárenia so surovinami.

Oficiálne stránky výrobcu: https://www.orbitkey.eu/