Radi Vám pomôžeme:

+420 722 933 770

(9:00–15:00)

Menu

Elegantný batohy a doplnky Golla

Značka Golla pochádza z Fínska a špecializuje sa na výrobu módnych batohov a puzdier na prenosnú elektroniku. V našej ponuke nájdete batohy a tašky na notebook typické svojím minimalistickým škandinávskym dizajnom a kvalitným spracovaním.

Nemôžeme nájsť produkty zodpovedajúce výberu.

Firma bola založená ambicióznymi bratmi Kähkönenovými v 90. rokoch v malom fínskom mestečku Kolla, ktoré poslúžilo ako inšpirácia pre názov značky. Začínali navrhovaním a konštrukciou nábytku v otcovej dielni, vďaka čomu sa ich meno dostalo do celého sveta. Niektoré kúsky boli dokonca predávané v galérii moderného umenia MoMa v New Yorku. Na prelome milénia využila spoločnosť Golla príležitosť na práve sa rozvíjajúcom trhu s elektronikou a stála tak pri zrode dizajnových obalov a tašiek na notebooky a ďalšieho elektronického príslušenstva.

Kľúčovým bodom všetkých výrobkov je zaručene unikátny dizajn vychádzajúci zo škandinávskej tradície. Aj preto je táto značka veľmi obľúbená predovšetkým u mladých ľudí, ktorí milujú originalitu, vysokú kvalitu, praktickosť a štýl, čo Golla do detailu spĺňa.