Radi Vám pomôžeme:

+420 722 933 770

(9:00–15:00)

Menu
Nakupovať podľa
Možnosti nákupu

Batohy Dakine

Dakine je kvalitná americká značka zaoberajúca sa výrobou oblečenia, doplnkov a batohov. V našej ponuke nájdete dámske batohy a kabelkyšportové aj študentské batohy, či batohy pre voľný čas s vreckom na notebook. Zaujať vás môžu tiež kvalitné cestovné tašky rôznych veľkostí, tašky cez ramenopeňaženky alebo toaletné tašky.

  1. Dakine Campus L 33L Black
    Skladom
    -20 %
    Hodnotenie:
    88%
    Doprava zadarmo

    Dakine Campus L 33L Black

    Vaša cena (s DPH) 72,80 € Bežná cena 91,00 €
  2. Dakine Campus M 25L Geyser Grey
    Skladom
    -20 %

    Dakine Campus M 25L Geyser Grey

    Vaša cena (s DPH) 60,00 € Bežná cena 75,00 €

Značka Dakine vznikla v roku 1979 na Havaji. Začínala ako výrobca príslušenstva na surfy, o sedem rokov neskôr bola založená prvá severoamerická pobočka v štáte Oregon, kde dodnes sídli jej základňa. Bola to práve značka Dakine, ktorá začala ako prvá vyrábať snowboardové príslušenstvo a oblečenie.

V priebehu 90. rokov firma predstavila tri modely zimných rukavíc a inovatívny typ batoha tzv. Heli Pack, ktorý bol prvým tzv. funkčným batohom. V roku 1998 uviedol na trh prvý batoh výhradne určený na skateboard. Na začiatku nového tisícročia začal Dakine vyrábať aj príslušenstvo na kiteboarding. Dakine v súčasnosti ponúka zimné aj letné oblečenie, doplnky a hlavne legendárne funkčné batohy. Kvalita i prvotriedny moderný dizajn sú hlavnými prednosťami tejto americkej značky. Výrobky Dakine určite uspokoja každého zákazníka.