Radi Vám pomôžeme:

+420 722 933 770

(9:00–15:00)

Menu

Sportovní batohy a fľaše Camelbak

Camelbak, to sú batohy s vodným rezervoárom, ktoré sa vďaka svojej kvalite a užitočným vlastnostiam držia na špičke svojej kategórie. V dnešnej dobe, kedy sa výrobou vodných rezervoárov a batohov zaoberá mnoho firem, si Camelbak stále udržuje náskok pred ostatnými. V našej ponuke nájdete okrem batohov tiež ľadvinky, vaky na vodu, pláštenky na batoh či fľaše.

Nemôžeme nájsť produkty zodpovedajúce výberu.

Camelbak je americká firma, ktorá na trhu pôsobí viac ako 20 rokov. Táto firma prišla s originálnym nápadom spojiť batoh a rezervoár na vodu. Zo začiatku boli Camelbaky obľúbené najmä medzi motorkármi a motokrosármi, ale dnes už tieto batohy využívajú takmer všetci, ktorí sa pohybujú v technicky náročnom teréne, kde potrebujú rýchlo a jednoducho dopĺňať tekutiny. Môžu tak venovať svoju pozornosť náročnej jazde a rôznym prekážkam, a pritom majú nepretržitý prístup k vode alebo inej tekutine. Pokiaľ je Vaše telo dostatočne hydratované, dostaví sa zlepšenie výkonu, zníži sa únava a prejdete omnoho väčšie vzdialenosti. Preto by ste nemali nikdy zabúdať na dostatok tekutín pri každom Vašom výlete alebo väčšej túre, či už na bicykli alebo pešo.

Firma Camelbak sa môže popýšiť mnohými úspechmi. Pomohla horolezcom pri zdolávaní Everestu, bola súčasťou mierových misií, kde jej výrobky pomáhali príslušníkom námornej pechoty. Zabudnúť sa tiež nedá na kozmonautov, ktorí aj s pomocou Camelbaku budujú vesmírne stanice. Uplatnenie produktov tejto firmy je naozaj "extrémne". Camelbak využíva prvotriedny materiál a zaujme Vás hlavne svojím technologickým riešením – vďaka tomu sa drží stále na vrchole.